Decolor

O podjetju

V podjetju Decolor smo strokovnjaki za proizvodnjo, razvoj in trženje različnih visoko kakovostnih produktov, ki se uporabljajo v segmentu gradbeništva. Nudimo vam produkte / premaze za impregnacijo in zaščito lesa, kamna in ostalih gradbenih materialov, fugirne mase, hidroizolacijske premaze, čistila…

V svojem programu ponujamo več kot 30 različnih izdelkov za uporabo v različnih vejah gradbeništva.

Svoje izdelke prodajamo v več kot 10 državah. V okviru strategije poslovanja smo si zastavili cilj prodaje na štirih različnih območjih: Slovenija, Vzhodna Evropa, Srednja Evropa ter Ruska Federacija. Smo slovenska, evropska in svetovna družba, ki je usmerjena v prihodnost – gojimo odgovoren in partnerski odnos do družbenega okolja in posameznikov.

Družba je bila ustanovljena leta 2014 kot podjetje, ki temelji na lastnem razvoju in proizvodnji. Danes je Decolor sodobno, tako tehnološko kot informacijsko,  opremljeno podjetje z intenzivno internacionalizacijo dejavnosti. S pomočjo lastnega razvojnega oddelka proizvedemo, v slovenskem obratu, veliko večino izdelkov.

Sodobni produkti in okoljevarstvena osveščenost so vodilo razvoja široke palete produktov, ki jih ponuja Decolor d. o. o.

V Decolorju intenzivno razvijamo inovativne izdelke z dodano vrednostjo, ki so plod lastnega znanja in razvoja ter posledično zagotavljajo izdelkom ključne prednosti še več let po vstopu na sam prodajni trg.

Kakovost ustvarjamo, ohranjamo in smo zanjo odgovorni vsi zaposleni. S takim pristopom želimo doseči zahteve poslovnih partnerjev in zastavljene cilje poslovanja družbe. Želimo graditi kulturo mednarodnega podjetja.

x

Sedež podjetja:
Decolor d.o.o
Osredke 8
1262 Dol pri Ljubljani
Slovenija

 

Proizvodno
poslovni prostori:
Decolor d.o.o
Cesta dveh cesarjev 393
1000 Ljubljana
Slovenija

Matična številka: 6612075000
Davčna številka: SI 17383021
Transakcijski račun:
IBAN SI56 1010 0005 3163 173 (BANKA KOPER d.d.)